Read more tekst

Om het juiste duikniveau te kiezen dat bij je past, hebben we het makkelijk voor je gemaakt. Wie al eens heeft geskied, herkent de kleuren meteen. We hebben gebruik gemaakt van de kleuren van de skipistes, om aan te geven wat de zwaarte van het duiklevel is.

Groen:
Duiken om de ervaring. Geen opleiding, wel de beleving. Dit niveau is voor jong en oud. Het leent zich uitstekend voor een avontuurlijk en actief dagje uit, bijvoorbeeld met de familie. Kinderen vanaf 8 jaar mogen duiken met een speciaal voor kinderen aangepaste duikuitrusting. Zijn er jongere kinderen bij, maar willen anderen wel duiken? Dan passen we het programma aan en maken we een combinatie met snorkelen.

Blauw:
Duiken om de ervaring en je houdt er een duikbrevet aan over, als je kiest voor de praktijkopleiding (4 duiken). Met je duikpasje mag je overal ter wereld duiken tot een diepte van 12 meter, mits onder begeleiding van een ervaren gids. Hiermee mag je dus niet samen met een buddy zelfstandig gaan duiken.

Rood:
Dit is het meest bekende opleidingsniveau: de open water cursus. In rood leiden we je op tot zelfstandig duiker, die samen met een eveneens gebrevetteerde buddy overal ter wereld tot een diepte van 20m mag duiken. Heb je je open water al? Dan biedt Stay and Dive je tal van mogelijkheden om de onderwaterwereld van Curaçao te leren kennen: gidsduiken, duiken vanaf de kant, bootduiken en introductieduiken, zoals een diepe duik, nachtduik en navigatieduik. In onze verhuur kun je je complete duikuitrusting huren.

Zwart:
Dit level is voor duikers met (minimaal) een open water brevet, die meer willen. Je kunt bij ons de opleiding tot gevorderde duiker volgen of je kiest voor aparte specialties. Wil Dive Master worden of meer? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. In onze verhuur vind je een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande duikmaterialen. Ook kun je bij ons terecht voor Nitrox. Hebben je eigen duikspullen onderhoud nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats voeren voor de meest uiteenlopende duikmerken onderhoud en reparatiewerkzwaamheden uit.


Stay and Dive Bonaire

Open Mon to Sat from 08:00 – 17:00
Located at the center of Bonaire
Corner of Kaya Norwega 1 / Kaya Inglatera
Kralendijk, Bonaire

Contactinformation
Phone: +599 717 6860 / Skype: stayanddive
Mail: info@stayanddivebonaire.com
Web: www.stayanddivebonaire.com
 
Payment options
We accept cash and creditcard.

Mail with us :
Click here for the contactform